VIOS Bouw Amsterdam werkt voor woningcorporaties en andere beheerders van onroerend goed in Onderhouds- en Renovatie- en Nieuwbouwprojecten. Hiervoor wordt ook klachten- en mutatieonderhoud uitgevoerd. Bouwen in de stad vraagt bijzondere vaardigheden. De bewoners en gebruikers, de logistieke beperkingen in de stad en de bouwkundige uitdagingen geven projecten een typisch stedelijk karakter waarin VIOS is gespecialiseerd. 

VIOS Bouw Amsterdam

VIOS Bouw Amsterdam

Diep geworteld in de stad werkt VIOS Bouw Amsterdam BV aan Onderhoud-, Renovatie- en (Ver)nieuwbouwprojecten.

In nauw overleg met onze opdrachtgevers worden typisch stedelijke projecten gerealiseerd. Typisch stedelijk vanwege de bouwkundige uitdagingen, de stedelijke omgeving met zijn logistieke beperkingen en uiteraard de betrokken bewoners en gebruikers. Persoonlijk contact met vertegenwoordigers van alle partijen is een belangrijke factor. De passende inzet van kundig en gemotiveerd personeel draagt bij aan een gedegen en efficiënte uitvoering van het werk.

VIOS Amsterdam biedt een compleet pakket van diensten. Het neemt de uitvoering voor zijn rekening van zowel klachten- en mutatieonderhoud als intensieve renovatieprojecten. Werken in een woning en zodanig organiseren van de werkzaamheden dat er een gezin in kan blijven wonen is een vanzelfsprekend onderdeel van onze organisatie en werkwijze.

Onze missie is om samen met onze opdrachtgevers mooi werk te maken. Mooi om te zien, mooi om te maken, mooi om te gebruiken en mooi om in te wonen!

vios bouwgroep bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer